Απόλλων – Κεραυνός… Έτσι έχει το θέμα

Αποκλειστικές πληροφορίες του Lemesosinsports.com

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Απόλλωνας ναι μεν ενδιαφέρθηκε για τον Ανδρέα Κεραυνό αλλά…

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού προσέγγισαν τον Κύπριο τερματοφύλακα, αφότου είχε ήδη υπογράψει στην ομάδα της ΑΕΖ, κάτι που ενόχλησε όπως μάθαμε χωρίς να αποταθούν στη νέα του ομάδα. Όταν αυτό έγινε οι ιθύνοντες της ομάδας του Ζακακιού διεμήνυσαν στον Απόλλωνα για να μιλήσουν επίσημα αφού πλέον ο ποδοσφαιριστής είναι στο ρόστερ τους, κάτι που δεν ήθελαν.

Όπως επίσης μαθαίνουμε πλέον δεν υφίσταται θέμα και ούτε υπήρξαν συζητήσεις, ενώ οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν επίσης ότι ο Κύπριος 23χρονος τερματοφύλακας θέλει να παραμείνει στην ΑΕΖ για να πάρει παιχνίδια, αφού όπου πήγαινε θα ήταν τρίτος ή δεύτερος, γι αυτό άλλωστε δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ και υπέγραψε στην ΑΕΖ, ομάδα που διαμορφώνει ρόστερ έτσι ώστε να κυνηγήσει την άνοδο.

Οι οποιεσδήποτε λοιπόν συζητήσεις δεν υφίστανται αυτή τη στιγμή και τα δεδομένα τα αναλύσαμε πιο πάνω. Αν τώρα προκύψει κάποια συγκλονιστική ανατροπή θα σας κρατάμε ενήμερους!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy