Η διάρκεια και τα προβλήματα: Η Μία Μάλκοβα αποκάλυψε πώς είναι να γυρίζεις ερωτική ταινία

Λεπτομέρειες για το τι κρύβεται πίσω από τα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών έδωσε η Μία Μάλκοβα.

Στην εποχή του ίντερνετ, η βιομηχανία των ερωτικών βίντεο έχει ανθίσει, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο όταν βλέπει κανείς το αποτέλεσμα.

Μιλώντας σε podcast, η διάσημη πορνοστάρ, Μία Μάλκοβα, μίλησε για τη ρουτίνα των γυρισμάτων μία ερωτικής ταινίας, αλλά και τα προβλήματα.

Όπως είπε, «πρώτα πρέπει να φτιάξεις τα μαλλιά σου και να βαφτείς. Η διαδικασία παίρνει περίπου μιάμιση ώρα. Ακολουθεί η φωτογράφιση. Οι όμορφες φωτογραφίες, προτού το βάψιμο καταστραφεί, που τις χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τα βίντεο.

Μετά κάνουμε την εισαγωγή, αν έχει το βίντεο δηλαδή. Είναι μία βασική σκηνή, Μετά, ακολουθούν οι ερωτικές σκηνές. Δεν είναι στ’ αλήθεια σεξ πάντως. Πρέπει να σταματάμε για κάθε στάση. Συνολικά, χρειάζεται περίπου ένα 25λεπτο. Το δε συνεργείο, περιλαμβάνει συνήθως πέντε άτομα, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι και απλά δύο άνθρωποι».

Όσο για τα προβλήματα; Η Αμερικανίδα τόνισε πως «αν κάποιος δεν καταφέρει να τελειώσει την σκηνή επειδή… ολοκλήρωσε πρόωρα, όλοι πηγαίνουμε σπίτια μας και ο τύπος, πιθανότατα, δεν θα προσληφθεί ξανά».

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Malkova (@miamalkova)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Malkova (@miamalkova)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Malkova (@miamalkova)

 

sport-fm.gr

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy