Μπουφόν: «Θα αποσυρθώ πάνω-κάτω στα 55 μου!»

Ο Τζίτζι Μπουφόν δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως θα συνεχίσει να παίζει μέχρι να… πενηνταρίσει.

Καμία πρόθεση να αποσυρθεί άμεσα δεν έχει ο Τζίτζι Μπουφόν. Ο 44χρονος τερματοφύλακας της Πάρμα μιλώντας σε εκδήλωση παρουσία φιλάθλων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει μέχρι να… πενηνταρίσει.

«Τα πρώτα δέκα χρόνια στην Πάρμα ήταν η πρώτη μου ζωή, μετά πέρασα 20 χρόνια στη Γιουβέντους τη δεύτερη ζωή μου, ακολούθησαν ένας χρόνος στην Παρί και δύο στη Γιούβε και τώρα κλείνω τον κύκλο μου στην Πάρμα. Δεν είναι και 100! Μπορεί να αποσυρθώ πάνω-κάτω στα 55 μου», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο πολύπειρος πορτιέρε.

«Σκέφτομαι εδώ και πολλά χρόνια το πότε θα σταματήσω, πάνω από δέκα, αλλά πάντα συνεχίσω. Μετά δεν ξέρω τι θα κάνω. Απέκτησα πολύ σημαντικές εμπειρίες, όμως δεν είμαι 100% βέβαιος πως θα μείνω στο χώρο. Ίσως θελήσω να έχω άλλες εμπειρίες. Το ποδόσφαιρο το γνωρίζω καλά, αλλά είμαι περίεργος και θέλω να γνωρίσω και άλλους κόσμους», πρόσθεσε.

Ο Μπουφόν, που μετρά 653 εμφανίσεις στην Serie A, είχε 26 συμμετοχές την περασμένη περίοδο με την Πάρμα στην Serie B.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy