Κοντά στη Φούλαμ ο Σάλαϊ – Λέει το ναι η Φέρνερ (Δημοσίευμα)

Εξελίξεις με Σάλαϊ που ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα, ο οποίος διατηρεί σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 13%

Καυτές εξελίξεις υπάρχουν στη μεταγραφή του Ατίλα Σαλάι, όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ της η τουρκική aksam.com.tr, ΕΔΩ το δημοσίευμα .

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Ούγγρος αμυντικός, ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Φενερμπαχτσέ, αποκτά το όνειρό του για την Πρέμιερ Λιγκ.

Οι μνηστήρες για τον Σαλάι πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, με την Φούλαμ από την Πρέμιερ Λιγκ να είναι ένας από αυτούς. Μια άλλη αγγλική ομάδα, η Νότιγχαμ Φόρεστ, χτύπησε την πόρτα της Φενερμπαχτσέ για τον Σαλάι, αλλά έκανε ένα βήμα πίσω όταν η Φενερμπαχτσέ επέμεινε στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα νέα από τον βρετανικό Τύπο, aks.com.tr, έχει γραφτεί ότι η Φούλαμ χτυπώντας την πόρτα της Φενερμπαχτσέ, καθόρισε μεταγραφικό ποσό 15 εκατ. ευρώ. Αναφέρθηκε ότι μπορεί να βρεθεί μέση οδός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον 24χρονο αμυντικό, για τον οποίο ο πρόεδρος Ali Koç θέλει 20 εκατομμύρια ευρώ και ο Szalai πίεσε τη διοίκηση για να πάει στην Premier League.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος Ali Koç, ο οποίος δεν αξιολόγησε καμία προσφορά για τον Attila Szalai κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ήταν απογοητευμένος μετά την πτώση στην απόδοση του Ούγγρου αμυντικού. Φοβούμενος ότι ο Szalai, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία έχει μειωθεί στα 12 εκατ. ευρώ, φαίνεται να αποδέχεται την πρόταση της Φούλαμ.

Ο Attila Szalai, που έπαιξε 65 ματς στην καριέρα του στη Fenerbahçe, κέρδισε τον θαυμασμό όλων, ειδικά με την αρμονία που πέτυχε με τον Kim Min-Jae. Ο Ούγγρος παίκτης, του οποίου η απόδοση μειώθηκε σταδιακά μετά τη μετάβαση στην τριπλή άμυνα κατά την εποχή του Βίτορ Περέιρα, κατά καιρούς έπαιξε ως αριστερό μπακ. Ενώ μέτρησε 4 γκολ και 2 ασίστ για τη Φενερμπαχτσέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy