Από τον Απόλλωνα στην Αμερική και στη SMU Mustangs

Στην Αμερική θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο ο Ανδρέας Χαραλάμπους σε συνδυασμό με τις σπουδές του

Αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων του Απόλλωνα και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα των “γαλάζιων”. Ο λόγος για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ανδρέα Χαραλάμπους.

Ο Ανδρέας βρίσκεται στην Αμερική πλέον όπου σε συνδυασμό με τις σπουδές του θα αγωνιστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του πανεπιστημίου  Southern Methodist University in Dallas, τη SMU Mustangs. Η νέα του ομάδα έκανε μάλιστα 15 προσθήκες νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μεταξύ αυτών και του Ανδρέα.

Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας Kevin Hudson αναφέρθηκε σ΄αυτές τις προσθήκες λέγοντας ότι, είναι ενθουσιασμένος που καλωσορίζει αυτήν την ταλαντούχα ομάδα μαθητών-αθλητών στο ρόστερ της ομάδας, μιλώντας επίσης για τον καθένα ξεχωριστά, όπως και για τον Ανδρέα.

“Ο Ανδρέας φέρνει μια πληθώρα εμπειριών ως κεντρικός αμυντικός από την Κύπρο που θα βοηθήσει την αμυντική μας γραμμή. Έχει προπονηθεί και αγωνιστεί με κορυφαίους Ευρωπαίους επαγγελματίες για χρόνια. Η ανταγωνιστική του νοοτροπία, η οικοδόμηση άνεσης από την πλάτη και η φυσική του παρουσία θα είναι εξαιρετικές προσθήκες στην άμυνα μας”. Αυτά ανέφερε ο προπονητής Hudson, με τον Ανδρέα πλέον να κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy