F1 – Αυστρία: Καταγγελίες από θεατές ακόμη και για σεξουαλική παρενόχληση!

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα γεγονότα που συνέβησαν στις εξέδρες του Grand Prix Αυστρίας εξέδωσε η F1, μετά την έκταση των σχετικών καταγγελιών στα social media

Από εκατοντάδες καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από άλλους θεατές του Grand Prix της Αυστρίας, έχουν γεμίσει τις τελευταίες ώρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρουν αρκετοί θεατές, δέχτηκαν όχι μόνο προσβλητικά σχόλια, για το χρώμα, το φύλο αλλά και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν απρεπείς χειρονομίες ακόμη και ακατάλληλες σωματικές επαφές!

Οι περισσότερες των καταγγελιών αφορούσαν την μεγάλη κερκίδα με τους χιλιάδες θεατές με τα πορτοκαλί μπλουζάκια, αρκετοί από τους οποίους ήταν μεθυσμένοι. Ο καταιγισμός καταγγελιών υποχρέωσε τη Formula 1 να πάρει θέση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε τα περιστατικά και ανέφερε ότι είναι σε συνεννόηση με τον promoter του αγώνα αλλά και τις υπηρεσίες security για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Formula 1:

«Έχουμε ενημερωθεί για τις αναφορές σχετικά με το ότι ορισμένοι θεατές έγιναν αντικείμενο εντελώς απαράδεκτων σχολίων από άλλους στο Grand Prix Αυστρίας.

Αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά τέτοια θέματα, τα έχουμε αναδείξει σε συνεργασία με τον promoter του αγώνα και τις υπηρεσίες ασφαλείας και θα έρθουμε σε επαφή με όσους έκαναν τις καταγγελίες.

Παρόμοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και δεν θα γίνουν ανεκτές».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy