Φεύγει τελικά ο Έουλερ – Μένει Κύπρο ή πάει εξωτερικό

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ψάχνει ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ με αρκετές ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον

Με όσα ανέφερε σήμερα(5/7) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, παρελθόν πρέπει να θεωρείται από την ομάδα ο Βραζιλιάνος Έουλερ.

Στην πιο κάτω αναφορά του Ε.Τ, θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει ο Έουλερ στην ομάδα και πλέον θα ψάξει τη συνέχεια στην καριέρα. Όπως μαθαίνουμε ήδη κάποιες ομάδες ξεκίνησαν τη βολιδοσκόπηση του Βραζιλιάνου και δη στη Λεμεσό, αλλά και από το εξωτερικό.

“Το συμβόλαιο του Έουλερ έληξε με την ομάδα μας στο τέλος Μαΐου. Εκφράσαμε στον ποδοσφαιριστή το ενδιαφέρον μας για να παραμείνει στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε αρκετά θέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια και δεν αγωνίστηκε σε τόσα πολλά παιχνίδια όσα θα περιμέναμε.

Ο Χόρχε Σίλας και ο Λουτσιάνο Μπεμπέ, συζήτησαν με τον ποδοσφαιριστή για την παραμονή του αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Από πλευράς δικής μας, τα δεδομένα που βάλαμε στο τραπέζι των συζητήσεων δεν υπάρχουν πλέον. Για την θέση αυτή εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy