Καμπράλ: “Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για την ομάδα και να την βοηθήσω να επιτύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο”

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Απόλλωνα, Ευκλείδη Καμπράλ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ευκλείδης Καμπράλ προέβη σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Στη Κύπρο ο Cabral για υπογραφές

Επιβεβαίωση Lemesosinsports.com: Απόλλωνίστας ο CABRAL

ΕΔΩ ο Cabral – Είδηση Lemesosinsports.com

Ο Cabral “διώχνει” Μαυρία!!!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της ομάδας μας, Ευκλείδης Καμπράλ.

Καλωσόρισες στην ομάδα μας Ευκλείδη και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον Απόλλωνα! Καταρχάς το όνομα σου είναι ελληνικό, έχεις κάποια σχέση με την Ελλάδα;

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις ευχές. Όχι, δεν έχω καμία σχέση με την Ελλάδα. Έχω ρίζες από την Πορτογαλία και το Πράσινο Ακρωτήρι.

Μετά από πολλά χρόνια φεύγεις από το Ελβετικό πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα. Ποια τα συναισθήματα σου για την μεταγραφή στην ομάδα μας;

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο πετυχημένη ομάδα όπως ο Απόλλωνας. Είχα αρκετές προτάσεις για συνεργασία αλλά προτίμησα τον Απόλλωνα για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει εδώ, η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό όμιλο και για το γεγονός ότι μου έδειξαν από την αρχή πόσο πολύ θέλουν να ενταχθώ στην ομάδα. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και να αρχίσω προπονήσεις.

 

Ποια είναι τα κύρια σου χαρακτηριστικά ως ποδοσφαιριστής;

Είμαι δεξιός αμυντικός ωστόσο μπορώ να αγωνιστώ το ίδιο καλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είμαι πάρα πολύ γρήγορος, εκρηκτικός, μου αρέσει να επιτίθεμαι και μου διακρίνομαι για το πάθος μου.

Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας μας από εσένα;

Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για την ομάδα και να την βοηθήσω να επιτύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 19.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy