Αχ αυτή η διαχείριση του γηπέδου… γιατί αργεί άραγε;

Η καθυστέρηση στο συγκεκριμένο κομμάτι ίσως αποβεί μοιραία για τον χρόνο που θα μπουν οι ομάδες στο νέο γήπεδο, χλοοτάπητας και εργασίες θα ολοκληρωθούν κάποια στιγμή

Στη σημερινή(5/7) παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα και στις καθιερωμένες ερωτήσεις που ακολούθησαν από τους δημοσιογράφους η ιστοσελίδα μας ρώτησε για το μέιζον θέμα, όπως το κατανοεί, κάτι που συμφώνησε και το μέλος του Δ.Σ της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, Σωκράτης Έλληνας, τη διαχείριση του νέου γηπέδου από την ΑΑΑ κάτι που ακόμα εν έγινε.

Η ιστοσελίδα μας λοιπόν ρώτησε γιατί υπάρχει μεγάλη κωλυσιεργία από πλευράς ΚΟΑ στη μεταβίβαση της διαχείρισης στην εταιρεία που δημιουργήθηκε, την ΑΑΑ για τη διαχείριση του γηπέδου.

Η κωλυσιεργία του ΚΟΑ “μπλοκάρει” την εταιρεία διαχείρισης του Γηπέδου

Ο κύριος Σωκράτης Έλληνας αφού πήρε τον λόγο, μας ευχαρίστησε που του δώσαμε την ευκαιρία να μιλήσει για το θέμα, αναφέροντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα πιστεύαμε ότι δεν θα μας απασχολούσε τώρα που κοντεύει το τέλος και ότι αυτό θα ήταν λυμένο προ πολλού. Τώρα με την κωλυσιεργία και αν δεν γίνει κάτι γρήγορα, ίσως αυτό να είναι και λόγος αργοπορίας να μπουν οι ομάδες στο νέο γήπεδο. Τα υπόλοιπα, οδικό δίκτυο, εργασίες στον χλοοτάπητα θα τελειώσουν έστω και με μικρή καθυστέρηση, όμως αυτό θα φέρει αναστάτωση και καθυστέρηση, καθώς οι εταιρείες που θα υπογράψουν συμφωνίες για εστιατόρια, κυλικεία και χώρους αναψυχής, πως θα είναι κατοχυρωμένες.

Καθυστέρηση υπάρχει επίσης και στην υπογραφή συμφωνίας για την ονοματοδοσία αλλά και στο ύψος του ενοικίου που θα δίνουν οι ομάδες. Στη συνέχεια ο κύριος Έλληνας ανέφερε, ότι ευελπιστεί όπως όλοι και αφού έχουν πάρει πολλάκις διαβεβαιώσεις ότι αυτό θα λυθεί.

Κλείνοντας, η ιστοσελίδα μας ρώτησε αν η καθυστέρηση οφείλεται σε εσκεμμένα κίνητρα από κάποιους, “ο νοών νοείτω”, για να απαντήσει ότι δεν θέλει να πιστεύει ότι γίνεται κάτι τέτοιο.

Οι επόμενες μέρες λοιπόν θα δείξουν πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα!!! Εμείς εδώ θα είμαστε να σας ενημερώνουμε!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy