Ανόρθωση: Επίσημο του Αρτυματά

Ανανέωσε ο αρχηγός μέχρι το 2025.

Στην Ανόρθωση θα συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι το 2025 ο αρχηγός, πρόκειται μια σημαντική εξέλιξη καθώς ο Αρτυματάς αγωνίζεται από το 2019 και, έχει μετρήσει μέχρι στιγμής 108 συμμέτοχες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση:

 

Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας Κωστάκη Αρτυματά μέχρι το Καλοκαίρι του 2025.

Ο Κωστάκης εντάχθηκε στην ομάδα μας από το Καλοκαίρι του 2019 και ήταν από τους βασικότερους πρωταγωνιστές της τελευταίας τριετίας. Συμμετείχε ενεργά τόσο στην κατάκτηση του κυπέλλου όσο και στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μας στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Είναι ο πρώτος σε συμμετοχές από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας με 108 σε όλες τις διοργανώσεις και σε αυτές σκόραρε εφτά φορές. Αποτελεί επίσης τον Αρχηγό και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο οποίο κλήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2012 και έκτοτε καλείται ανελλιπώς.

Συγχαίρουμε τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου του και του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy