Βόμβα στην Premier League: Διεθνής ποδοσφαιριστής ομάδας του Λονδίνου συνελήφθη για βιασμό!

ΑΓΓΛΙΑ Βόμβα στην Premier League: Διεθνής ποδοσφαιριστής ομάδας του Λονδίνου συνελήφθη για βιασμό! Ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ομάδα του Λονδίνου και πλησιάζει τα 30 του, έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού.

Έσκασε… βόμβα στην Premier League! Όπως αποκαλύπτει η «Telegraph» ένας ποδοσφαιριστής διεθνούς φήμης που αγωνίζεται σε ομάδα του Λονδίνου και πλησιάζει προς τα 30 του χρόνια, έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βασιμού.

Η σύλληψη έγινε στο Βόρειο Λονδίνο, με την κατηγορία να αφορά για φερόμενο βιασμό γυναίκας πριν από έναν μήνα, ενώ όπως γίνεται γνωστό είναι διεθνής με τη χώρα του η οποία έχει κερδίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μάλιστα, γίνεται γνωστό πως την ώρα που η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του, ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στην προπόνηση. Την ίδια ώρα, η ομάδα που αγωνίζεται ο κατηγορούμενος δεν έχει πάρει θέση, ενώ το όνομά του δεν μπορεί να διαρρεύσει για νομικούς λόγους.

«Στις 4 Ιουλίου έγινε καταγγελία για βιασμό γυναίκας που έλαβε χώρα τον Ιούνιο. Ο άντρας συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες του περιστατικού», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

www.sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy