Έφτασε Σλοβενία ο Άρης

Επίσημη ενημέρωση

Στη Σλοβενία βρίσκεται η αποστολή του Άρη για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Αναλυτικά:

Στην πόλη Πτούι (Ptuj) της Σλοβενίας, -η οποία θα αποτελέσει τη βάση της ομάδα σε αυτό το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας-, αφίχθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας η αποστολή του ΑΡΗ.

Η ομάδα μας θα παραμείνει στη Σλοβενία μέχρι τις 15 Ιουλίου, οπότε και θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της.

Τα προβλήματα με τις πτήσεις δεν άφησαν ανεπηρέαστη την ομάδα μας η οποία πέταξε για τη Βουδαπέστη με περίπου μία ώρα καθυστέρηση. Εκεί ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή οι 9 ποδοσφαιριστές και το προσωπικό που είχαν μείνει στη Λετονία και όλοι μαζί αναχώρησαν για τον τελικό τους προορισμό στην πόλη Πτούι της Σλοβενίας.

Όπως έχει ήδη γνωστό, η ομάδα μας θα δώσει 4 δυνατά φιλικά παιχνίδια, με το πρώτο κόντρα στην Σλάβεν Μπελούπο Κροατίας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 18:30 ώρα Κύπρου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy