«Πράσινος» ο Άνταμ Τσέριν!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Άνταμ Τσέριν, καθώς όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης, οι εμπλεκόμενες πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Άνταμ Τσέριν, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, με το «τριφύλλι» να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης του μεταγραφής.

Ο 22χρονος Σλοβένος χαφ ανήκει στη Νυρεμβέργη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Ριέκα, έχοντας 73 εμφανίσεις, τρία γκολ και έντεκα ασίστ, έχοντας γεμάτη παρουσία.

Πλέον, ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις, τις τελευταίες διαδικαστικές συζητήσεις και κατόπιν θα βάλει την υπογραφή σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, ο παίκτης θα μεταβεί και στην Αυστρία, όπου θα βρίσκεται η αποστολή με τους υπόλοιπους μέλλοντες συμπαίκτες τους.Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει στις 700.000 ευρώ.

sport-fm.gr

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy