Ο Τιμούρ έθεσε τους στόχους της Εθνικής Κύπρου

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Εθνικής μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε και τους στόχους της Εθνικής ομάδας: “Στόχος στα επόμενα δύο παιχνίδια να πάρουμε το αποτέλεσμα, ώστε να αποφύγουμε το μπαράζ. Να πάμε ένα βήμα μπροστά σαν Εθνική ομάδα. Θα έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας”.

Δήλωσε επίσης: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Τον πρόεδρο αλλά και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην Ομοσπονδία. Είναι μεγάλη πρόκληση, μεγάλη ευθύνη να είσαι προπονητής της Εθνικής Κύπρου. Ελπίζω όλες αυτές τις προσδοκίες προς το πρόσωπο μου να τις δικαιώσω. Ελπίζω και ο κόσμος να τιμήσει την ομάδα. Περιμένει πολλά ο κόσμος από την Εθνική όμως και τα παιδιά περιμένουν τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν οι ομάδες να μπορούν να μαζέψουν 10-15 χιλιάδες στο γήπεδο και η ομάδα να μην μπορεί να γεμίσει ένα γήπεδο 8 χιλιάδες. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει. Εμείς θα κάνουμε το παν να φέρουμε τις νίκες και να κάνουμε τον κόσμο της Εθνικής χαρούμενο”.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy