Επίσημη τοποθέτηση για την καθυστέρηση στο νέο γήπεδο της Λεμεσού

Δηλώσεις προέδρου ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα ρεπορτάζ του Lemesosinsports.com για το γήπεδο

Αναλυτικά:

Για το νέο γήπεδο στη Λεμεσό: «Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι το επίσημο ενημερωτικό που έχουμε είναι ότι ο εργολάβος θα τελειώσει τη δουλειά του στις 25/8. Η άμμος καθυστέρησε να έρθει από την Αίγυπτο ένα μήνα. Φυτεύτηκε το ίδιο βράδυ το χορτάρι που θέλει τρεις μήνες και πλέον μας λένε οι ειδικοί ότι τέλη Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο το χορτάρι για χρήση.

Όσοι βρίσκονται κοντά, βλέπουν την πρόοδο του έργου, τρέχει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ναι μεν δεν θα μπορέσουν οι ομάδες να ξεκινήσουν εκεί, αυτό είναι δεδομένο πλέον. Όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα, με το να υπάρξει ένας μήνας καθυστέρηση θεωρώ ότι είναι λογικό».

Για το αγοραίο ενοίκιο: «Είμαστε σε αναμονή για τις μελέτες για το αγοραίο ενοίκιο. Κάναμε την περασμένη εβδομάδα, μια συνάντηση στο προεδρικό για αυτά τα θέματα. Έχουμε αύριο μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκομένους για αυτά τα θέματα στον ΚΟΑ. Δεν θα είναι εκεί οι πρόεδροι των ομάδων. Αυτή η σύσκεψη θα γίνει για να αξιολογήσουμε την κατάσταση».

«Νιώθω ότι είμαι ο δεύτερος πολίτης αυτής της χώρας που θα ήθελε το γήπεδο να είναι τώρα τελειωμένο. Υπάρχει όμως μια φυσιολογική καθυστέρηση. Εκτός αν υπάρχει κάτι διαφορετικό που δεν μπορώ να σκεφτώ. Ένα σπίτι κτίζεις και υπάρχουν αλλαγές και μετατροπές. Ελπίζω να το πάρουν οι ομάδες και να το χαρούν για τα επόμενα πενήντα χρόνια».

Για το οδικό δίκτυο: «Θα γίνει σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση που αφορά περισσότερο τις εισόδου και εξόδου του νέου γηπέδου θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο. Γίνονται τα έργα, προχωράνε τα έργα. Οι είσοδοι και έξοδοι προς το γήπεδο θα είναι τέσσερις».

Αν θα υπάρχει θέμα με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων ομάδων μέχρι να ολοκληρωθεί το οδικό δίκτυο: «Έχει ληφθεί πρόνοια για αυτό το θέμα. Επιπρόσθετα το οδικό δίκτυο το οποίο χρεώνουν στο γήπεδο εξ ολοκλήρου θα εξυπηρετεί εφτά κοινότητες».

Θα μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί το νέο γήπεδο έστω αν δεν ολοκληρωθεί το οδηγό δίκτυο: «Σωστά ναι».

Άρα εκτός απροόπτου οι τρεις ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο τους γήπεδο αρχές Οκτωβρίου: «Ναι σωστά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy