Κεραυνός: “Στα έξι μου… όνειρο μου ήταν να υπερασπιστώ τα χρώματα της Ομάδας μου – Τώρα έφτασε η στιγμή να πούμε το Αντίο”

Το συγκινητικό αντίο του Ανδρέα Κεραυνού και οι ευχαριστίες

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, ο για 17 χρόνια “γαλαζοκίτρινος” τερματοφύλακας με ανάρτηση του στα social media λέει το δικό του αντίο και στέλνει τις ευχαριστίες του.

Η ανάρτηση του:

Πριν από 17 χρόνια έβαλα για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΛ μας, ήμουν 6 ετών και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Ήταν το όνειρο μου να υπερασπιστώ τα χρώματα της Ομάδας μου. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, όχι μόνο ένα όνειρο, αλλά και μία τεράστια ευθύνη !

Τώρα έφτασε η στιγμή να πούμε το Αντίο ! Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και για αυτόν τον λόγο πρέπει κάθε χρόνο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ! Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ, όλη την οικογένεια της ΑΕΛ και ιδιαίτερα τον “Παππού” μου Κύριο Κακουλλή !Καλή συνέχεια στην Μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy