Τσέλσι και Μπαρτσελόνα οι δύο επιλογές του

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ περιόρισε τις επιλογές για το μέλλον του σε δύο.

Ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ αποφάσισε σύμφωνα με την «Equipe» πως είτε θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα είτε θα πάρει μεταγραφή για την Τσέλσι αποκλείοντας οποιαδήποτε άλλη προοπτική σχετικά με το μέλλον του.

Από την μία είναι η αρκετά δελεαστική οικονομικά πρόταση της Τσέλσι και από την άλλη η προσφορά των Καταλανών με τις μειωμένες αποδοχές. Από την μία ο Τσάβι που βοήθησε φέτος τον Γάλλο να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο , με τον Καταλανό τεχνικό να διατρανώνει με κάθε δυνατό τρόπο πως επιθυμεί την παραμονή του και από την άλλη ο Τούχελ υπό τις οδηγίες του οποίου ο Γάλλος σταρ διέπρεψε στα χρόνια του στην Ντόρτμουντ κερδίζοντας την μεγάλη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Η επιθυμία του ίδιου του παίκτη αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά στην παραμονή του στους «μπλαουγκράνα», ωστόσο για να γίνει αυτή πραγματικότητα θα πρέπει να δεχθεί μία σημαντική μείωση στην αμοιβή του. Η τελική του απόφαση θα πρέπει να παρθεί σύντομα, αφού η έναρξη της νέας σεζόν κοντοζυγώνει και οι δύο ομάδες θέλουν να προχωρήσουν με τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και άρα πρέπει να γνωρίζουν τις εξελίξεις για ένα τόσο σημαντικό κομμάτι αυτού.

 

gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy