Δημήτρης Βραχίμης: “Πιστεύω θα δούμε μια ομάδα που ονειρευόμαστε, συζητήσεις με Καρέλη, δείγμα θετικό με Χούμποτσαν”

Σημερινές(28/6) ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου της Καρμιώτισσας

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, μίλησε σήμερα(28/6) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή “Επί Παντός Αθλητικού”.

Διαβάστε τι ανέφερε:

Για τον προγραμματισμό: «Έγιναν αρκετές μετεγγραφές, η νέα ομάδα που χτίζεται τώρα από τον νέο ιδιοκτήτη είναι εντελώς διαφορετικό και πιστεύω θα δούμε μια ομάδα που ονειρευόμαστε. Ήρθε ο νέος ιδιοκτήτης να αλλάξει το όνομα του σωματείου, ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά και να δούμε την ομάδα μας να γυρίζει νέα σελίδα και θα υλοποιήσει τον στόχο που θέσαμε. Με τις μετεγγραφές που έγιναν, είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική, αλλά μέχρι που μπορεί να φτάσει θα το δούμε στο γήπεδο. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να φτάσει ψηλά».

Για τις νέες προσθήκες: «Θέλουμε να αφιχθούν στην Κύπρο κάποιοι παίκτες με τους οποίους συμφωνήσαμε για να ανακοινωθούν. Όσοι ανακοινώσαμε είναι στην Κύπρο, όπως και ο προπονητής μας».

Για τους Καρέλη και Χούμποτσαν: «Δεν είμαι αρμόδιος για να ξέρω περισσότερα από τον κ. Αντωνίου. Εξ όσων γνωρίζω όμως ενδιαφέρει ο Καρέλης, γίνονται συζητήσεις και αν καταλήξουμε θα τον εντάξουμε στο δυναμικό μας. Με τον Χούμποτσαν υπήρχαν συνομιλίες και εντός των ημερών θα έχουμε νέα, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy