Απόλλων – Ομόνοια: Στις 20:30 για τον πρώτο τίτλο… στην ΑΡΕΝΑ

Αποφάσεις οργανωτικής σύσκεψης για το Super Cup 2022

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (28/6) στα γραφεία της ΚΟΠ η συνεδρία για το Super Cup της 12ης Αυγούστου (Παρασκευή) μεταξύ του Πρωταθλητή Απόλλωνα και της Κυπελλούχου Ομόνοιας.

Ο Απόλλωνας θα είναι τυπικά γηπεδούχος, με την Ομόνοια είναι τυπικά φιλοξενούμενη. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ”.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Alpha Κύπρου.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ:

Ο Πρωταθλητής Απόλλων Λεμεσού και η Κυπελλούχος Ομόνοια Λευκωσίας θα διεκδικήσουν την Παρασκευή 12 Αυγούστου τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup.

Τα οργανωτικά θέματα του αγώνα συζητήθηκαν σε σύσκεψη στην ΚΟΠ υπό το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά, στην παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα και λειτουργών της ΚΟΠ.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 20:30, με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι Άλφα.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα καταλάβουν την κεντρική και τη νότια κερκίδα και οι φίλοι της Ομόνοιας την ανατολική και τη βόρεια κερκίδα. Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν στα 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό.

Λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy