Άρης – οριστικό: Ο Καμαρά πάει Αθήνα, ο Λοβέρα Θεσσαλονίκη!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πάει Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και ο Λοβέρα Θεσσαλονίκη για να κλείσει στον Άρη!

Άρης: Οριστικά παρελθόν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που πάει το απόγευμα (27/6) Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Αντίστροφο δρομολόγιο θα κάνει ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα πάει στην Αυστρία αλλά όχι με την αποστολή με τον Άρη. Ο Μαυριτανός φορ που πιέζε ασφυκτικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ταξιδεύει το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) για την Αθήνα για να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» τετραετές συμβόλαιο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων».

Άρης και Ολυμπιακός τα βρήκαν σε όλα, οι Πειραιώτες καταβάλλουν τη ρήτρα και δίνουν και τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στους Θεσσαλονικείς, προς επιβεβαίωση του Sportime.

Ο Aργεντίνος μεσοεπιθετικός που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ομόνοια θα πάει στον Άρη ως ελεύθερος.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται τις προσεχείς μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, να ανακοινωθεί και εν συνεχεία να ταξιδέψει για την Αυστρία.

Εκεί όπου μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθούν ακόμα, πλην του Λοβέρα και άλλοι 4-5 ποδοσφαιριστές!

Μεταξύ αυτών, ο Ντιόπ που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιοο Μπεναλουάν για τον οποίο το Sportime αποκάλυψε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του, ο Καμάτσο που επίσης έχει συμφωνήσει σε όλαο Άντρε Γκρέι, για τον οποίο το Sportime έγραψε ότι δεν εξετάζεται απλά, αλλά έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα και πιθανότατα ακόμα 1-2 μεταγραφές!

Ο Λούμορ προς επιβεβαίωση του Sportime, ζήτησε και έλυσε το συμβόλαιο του και ο Άρης θα κινηθεί και αριστερό μπακ με το όνομα του Μπράντλεϊ Μαζικού να επανέρχεται στο προσκήνιο.

sportime.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy