Άρεσε ο Άβιλα, αλλά οι παλιοσειρές έδωσαν τη λύση στον Ολυμπιακό!

Με τους Σισέ, Χασάν να σκοράρουν και τον Βατσλίκ να πιάνει πέναλτι, ο Ολυμπιακός πήρε τη φιλική νίκη (2-1) επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο ενθαρρυντικό ντεμπούτο του Άβιλα με τα ερυθρόλευκα.

Βγήκαν μπροστά οι «παλιοί» για τον Ολυμπιακό! Με τους ΣισέΧασάν να σκοράρουν και τον Βατσλίκ να βγάζει πέναλτι, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό τους ματς.

Ντεμπούτο και μάλιστα ενθαρρυντικό για τον Άβιλα, ο οποίος έκανε καλό ημίχρονο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει να δει αν έχουν σοβαρά προβλήματα οι ΚούτρηςΚανέ που αποχώρησαν τραυματίες από το ματς.

Το ματς

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με την Φορτούνα να έχει μπει πιο καλά στο ματς, αλλά ο Ολυμπιακός στην συνέχεια ανέβασε τους ρυθμούς του.

Στο 20’ ο Ολυμπιακός είχε μια καλή στιγμή, όταν ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, ο Εμβιλά δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά αργότερα ο Πέτερσον με πολύ ωραίο πλασέ νίκησε τον Κρίστινσον και έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα όταν ο Σισέ στο 29’ έκανε το 1-1, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός πίεζε και είχε την κατοχή της μπάλας, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ.

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ολυμπιακός: 1-2

Στο 37’ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε μια καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, αλλά ο Καμαρά έστειλε την μπάλα στα σώματα της Φορτούνα. Μέχρι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (1-1).

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ολυμπιακός: 1-2

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ολυμπιακός: 1-2

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε όλη την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζεται στα φιλικά παιχνίδια για να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του.

Οι Πειραιώτες μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και πίεζαν αρκετά την γερμανική ομάδα. Στο 62’ ο Χασάν με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για τον Ολυμπιακό, κάνοντας το 2-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Ραντζέλοβιτς.

Στο 69’ η Φορτούνα είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Ιγιόχα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Βατσλίκ. Από εκεί και πέρα η γερμανική ομάδα έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και στο 76’ ύστερα από κόρνερ κέρδισε πέναλτι, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χασάν.

Γενικότερα, οι Πειραιώτες κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έβγαλαν ηρεμία, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και είχαν τον έλεγχο, ενώ οι ΒαλμπουενάΆβιλαΣισέΚούντεΑγκιμπού ΚαμαράΡαντζέλοβιτς ήταν αυτοί που είχαν καλύτερη απόδοση. Σίγουρα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να προβληματιστεί για το γεγονός πως οι παίκτες του έχουν υποπέσει σε πέναλτι σε δύο σερί ματς, όπως και για το γεγονός πως σε ορισμένες στιγμές οι Γερμανοί βρήκαν χώρους για να χτυπήσουν στο γρήγορο transition.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy