Survivor: Έκπληξη με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα!

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor.

Η δωδέκατη φορά που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν και η φαρμακερή για τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο 45χρονος φαρμακοποιός είναι ο παίκτης που δεν θα μπει στην τελική εξάδα του Survivor, αφού μειοψήφησε στη «μάχη» του με τις τρεις κοπέλες του παιχνιδιού, τη Ασημίνα Χατζηανδρέου, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Μαίη Εμμανουηλίδου.

Οι τρεις τελευαίες, μαζί με τους Άρη Σοϊλέδη, Στάθη Σχίζα και Νίκο Γιάννη, συνεχίζουν στην τελική ευθεία του δημοφιλούς reality επιβίωσης. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως την επόμενη εβδομάδα θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι δύο παίκτες, ώστε να προκύψει η τελική τετράδα για τον ημιτελικό και τον τελικό στο Γαλάτσι.

«Νιώθω υπέροχα. Πάντα έλεγα ότι αξίζουν να μείνουν οι νέοι και φεύγω τη στιγμή που μένουν οι νέοι, για να συνεχίσουν και να τελειώσουν. Νιώθω πολύ τυχερός που συμμετείχα και μια τεράστια ανακούφιση. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του», τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όσο για το ποιος παίκτης θέλει ο ίδιος να κερδίσει το Survivor; «Θα στήριζα πολύ τον Στάθη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα καλά τελευταία. Είναι τρομερός άνθρωπος, δίκαιος, τίμιος, ξεκάθαρος και εύχομαι να προχωρήσει ως το τέλος».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy