Συγκινεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον πατέρα του: «Μακάρι να του μοιάσω»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με συγκίνηση για τον πατέρα του, με αφορμή την ταινία Rise, που αφορά στη διαδρομή της οικογένειάς του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νιώθει αυτές τις μέρες ακόμη πιο έντονη την απουσία του πατέρα του, Τσαρλς, που έφυγε από τη ζωή το 2017. Αφορμή η ταινία «Rise», που αναφέρεται στη δύσκολη διαδρομή της οικογένειάς του.

«Ελπίζω να είναι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει και το ποιοι έχουμε γίνει ως άνθρωποι, μέσα και έξω από τα παρκέ. Πιστεύω πως και ο ίδιος θα ήταν περήφανος για την ταινία και πως παρουσιάζεται ο ίδιος σε αυτή», τόνισε στο Entertainment Tonight.

Πλέον ο ίδιος έχει το ρόλο του πατέρα. «Τα δύο παιδιά μου είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου. Αγαπώ τους γιους μου μέχρι θανάτου, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτούς, όπως και ο πατέρας μου θα έκανε για μένα. Ελπίζω να του μοιάσω και να γίνει ως πατέρας τόσο στοργικός όσο ήταν και εκείνος μαζί μου», ανέφερε.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς και η σύντροφός του, Μαράια, έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια, τον Λίαμ-Τσαρλς που είναι δύο ετών και τον Μάβερικ που είναι δέκα μηνών.

Η ταινία «Rise» κάνει σήμερα πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα του Disney+.

 

www.sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy