Στον τελικό της Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς

Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε σήμερα (24/6) τον Μπενζαμέν Μπονζί, στο πλαίσιο των ημιτελικών του τουρνουά της κατηγορίας ATP 250 με την ονομασία “Mallorca Championships”, και κατέβαλε την αντίσταση του Γάλλου (Νο 56 στον κόσμο) με 6-4, 6-4 μετά από 93 λεπτά αγώνα.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε break στον 26χρονου Μπονζί στο 9ο γκέιμ και προηγήθηκε με 5-4, ενώ στη συνέχεια κράτησε το δικό του σερβίς και έκανε το 6-4, μετά από «μάχη» 52 λεπτών. Στο δεύτερο σετ ο 23χρονος πρωταθλητής «έσπασε»… νωρίτερα το σερβίς του αντιπάλου του και προηγήθηκε 2-1, ενώ άμεσα έκανε το 3-1. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες του Μπονζί, ο Τσιτσιπάς διατήρησε αυτή τη διαφορά των δύο γκέιμ και έφτασε στο 6-4, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Εκεί ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού, στον οποίο «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» ο 34χρονος Ισπανός, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (Νο 20 στον κόσμο) και ο 25χρονος Ελβετός, Αντουάν Μπεγιέρ (Νο 303 στην παγκόσμια κατάταξη).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy