Μουδιασμένη πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Ριντ επί αυστριακού εδάφους στο πρώτου του φετινό τεστ. Δύο ομάδες χρησιμοποίησε ο Μαρτίνς.

Με το αριστερό στα φιλικά ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδος γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τη Ριντ επί αυστριακού εδάφους, στο πρώτο τους τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μονσχάιν στο 55ο λεπτό με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπα και ο Νουτζ 68ο λεπτό πέτυχαν τα γκολ για την αυστριακή ομάδα (τερμάτισε 10η τη σεζόν 2021-22). Δύο ομάδες χρησιμοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς κάνοντας 9 μαζεμένες αλλαγές στο 62’.

Στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν σχετικά καλό πρόσωπο -τηρουμένων των αναλογιών-, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην πάτησαν στο γήπεδο.

Επόμενο τεστ αύριο (25/6) στις 19:00 με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στο μυαλό του κόουτς:
Σε σύστημα 4-2-3-1, ο Κρίστινσον ήταν κάτω από τα δοκάρια, Ανδρούτσος, Μπα, Μανωλάς και Κούτρης θα είναι στην άμυνα, Κανέ και Αγκιμπού Καμαρά θα είναι τα κεντρικά χαφ. Ραντζέλοβιτς, Φαντιγκά, Καρβάλιο και Ελ Αραμπί.
Το ματς
Δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά για το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αναμενόμενα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πιο πολλή ώρα την μπάλα στα πόδιά του. Ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος στο πρώτο μέρος, δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 5’. Η κίνησή του ήταν καλή, αλλά όχι και το τελείωμά του, με αποτέλεσμα να αστοχήσει. Απειλήθηκε στο 13’ με το συρτό σουτ του Μίκιτς, ενώ ο ρυθμός της αναμέτρησης έγινε καλύτερος στο τελευταίο τέταρτο.

Σε εκείνο το σημείο λίγο έλειψε να γίνει το 1-0, αλλά ο Φαντιγκά αστόχησε από καλή θέση, κάνοντας κακό τελείωμα μετά την πάσα πάρε-βάλε του Ελ Αραμπί. Στο 36’ και το 40’ είχε τις επόμενες τελικές του, με τον Κούτρη να πιάνει δυνατό σουτ και τον Καρβάλιο να απειλεί με φάουλ, αλλά ο Ράντλινγκερ ήταν σε ετοιμότητα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δίχως αλλαγές στο β’ μέρος, το οποίο στράβωσε νωρίς για τους Πειραιώτες. Ο Μπα έπαιξε με τα χέρια στο μαρκάρισμα του Μονσχάιν και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο παίκτης που κέρδισε την παράβαση, ανέλαβε και την εκτέλεση για το 1-0. Αφού έστειλε τον Κρίστινσον στην άλλη γωνία.

Λίγο μετά (62’) ο Μαρτίνς έκανε εννέα μαζεμένες αλλαγές και όπως είναι φυσιολογικό χρειάστηκε χρόνος για να βρεθούν μέσα στο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι». Έως ότου να συμβεί αυτό είχε γίνει και το 2-0. Πόμερ και Μάρτιν συνεργάστηκαν από τα αριστερά με τον δεύτερο να στρώνει στον Νουτζ, ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον Κρίστινσον.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να αντιδράει λίγο μετά, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 72’, με τον Βαλμπουενά να παίρνει την μπάλα έπειτα από κόντρα σε προσπάθεια του Σισέ, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω σε κόρνερ. Αφού κόντραρε η μπάλα. Κάποια καλή στιγμή ουσιαστικά δεν είχαν οι Πειραιώτες μέχρι το φινάλε, παρά μόνο κάποιες ημιτελείς προσπάθειες.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον – Ανδρούτσος, Μπα, Μανωλάς, Κούτρης – Κανέ, Α. Καμαρά – Ραντζέλοβιτς, Φαντιγκά, Καρβάλιο – Ελ Αραμπί

Στο δεύτερο έπαιξαν Μπαγκαλιάνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σωκράτης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Χασάν, Κεϊτά

SPORT-FM.GR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy