Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Γίονσον

Ο Δανός ήρθε μαζί με τον μάνατζερ του και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις.

Σε πολλά ταμπλό παίζει για την ενίσχυση της η ΑΕΚ προσπαθώντας να εξαντλήσει τα περιθώρια ώστε να φέρει παίκτες που είναι στις πρώτες επιλογές του Ματίας Αλμέιδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Δανός αμυντικός χάφ Γενς Γιόνσον που ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και ψαχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο 29χρονος διεθνής έχει ως πρώτη επιλογή το Ισπανικό πρωτάθλημα όμως προφανώς δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει. Έτσι εξηγείται το γεγονός πως η ΑΕΚ παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησης του προσπαθώντας να νικήσει σε αυτή την άτυπη μάχη και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Πρόκειται για μια μεταγραφή υψηλού κόστους αφού παρότι ο παίκτης είναι ελεύθερος από 30 Ιουνίου είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει υψηλό πριμ μεταγραφής στον ίδιο και τον μάνατζερ του.

Σε συνδυασμό με το συμβόλαιο του που επίσης είναι πολύ υψηλό, αφού στην Κάντιθ έπαιρνε 800.000 τον χρόνο, μιλάμε για μια μεταγραφή που αν κλείσει θα κοστίσει στην ΑΕΚ πάνω από 1.000.000 για κάθε χρόνο συμβολαίου. Πιθανότατα το συμβόλαιο θα είναι μακροχρόνιο αφού ο Γιόνσον ψάχνει ένα δυνατό συμβόλαιο ευρισκόμενος στο καλύτερο ίσως σημείο της καριέρας του στα 29. Η ΑΕΚ έχει σκοπό να δώσει αυτά τα χρήματα και θεωρείται δεδομένο πως η μεταγραφή δεν θα χαλάσει για το οικονομικό.

Στα πλαίσια αυτά ο παίκτης έφτασε στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του και την σύζυγο του για τις σημαντικές συνομιλίες που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την μεταγραφή του. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει και για αυτό τον λόγο έχει έρθει και σύζυγος για να δουν μαζί και την πόλη και να πάρουν την οριστική απόφαση σε συνδυασμό με το οικονομικό βέβαια αλλά και το αθλητικό πρότζεκτ που θα του παρουσιάσουν τεχνικός διευθυντής και προπονητής. 

Παράλληλα η ΑΕΚ κυνηγάει κι άλλη περίπτωση χαφ όπως και τον Πινέδα με σκοπό να κλείσει και τις τρεις μεταγραφές για το κέντρο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ή το αργότερο μέχρι να πετάξει για Ολλανδία για το βασικό στάδιο.

 

aek365.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy