Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Βουδαπέστη: Νέο παγκύπριο ρεκόρ για την Κάλια Αντωνίου και θέση για τον ημιτελικό.

Άλλη μια σπουδαία κούρσα για το κορίτσι μας, την Κάλια Αντωνίου, η οποία πρόσθεσε άλλη μια «μεγάλη κούρσα» και επίδοση στο ενεργητικό της, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Βουδαπέστης και εξασφάλισε άλλη μια παρουσία σε ημιτελικό και πλέον συγκαταλέγεται στην παγκόσμια ελίτ του γυναικείου υγρού στίβου!

Αυτή τη φορά, στην κούρσα της μιας ανάσας, τα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 25.14, που αποτελεί και παγκύπριο ρεκόρ (25.25, το προηγούμενο δικό της κι αυτό, από τον περασμένο Απρίλιο).

Η πρωταθλήτρια μας κολύμπησε στη 10η (από δέκα και έχει κι αυτό τη δική του σημασία) προκριματική σειρά, όπου ήταν 5η και συνολικά 12η στην γενική κατάταξη, ανάμεσα σε 82 αθλήτριες. Έτσι το απόγευμα γύρω στις 7.15 (από το ΡΙΚ 2 οι αγώνες) η Κάλια θα «πέσει» σε έναν ακόμα ημιτελικό με στόχο το καλύτερο δυνατό, με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.

Στην σημερινή μέρα των αγώνων το παρόν τους έδωσαν ακόμα δύο αθλητές μας. Ο Φίλιππος Ιακωβίδης στα 50μ. ύπτιο με επίδοση 26.91 κατατάγηκε 36ος (σε σύνολο 49 αθλητών) και η Πολυξένη Τουμάζου στα 50μ. πρόσθιο κατατάγηκε 39η (σε σύνολο 56 αθλητριών) με χρόνο 33.31.

cyneapolis.com(Μαρία Μουστάκα)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy