Συνεχίζει στη Λετονία ο Άρης

Αρκετές ώρες δουλειάς για τους ποδοσφαιριστές του Άρη στην προετοιμασία

Αρκετή δουλειά έχουν ι ποδοσφαιριστές του Άρη στη Λετονία, όπου βρίσκονται για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Επίσημη ενημέρωση:

Στην παραλία της Γιούρμαλα βρέθηκαν όχι μία αλλά δύο φορές οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας την Πέμπτη.

Ασφαλώς όμως όχι για χαλάρωση και μπάνιο, αλλά για προπόνηση. Όπως συμβαίνει καθημερινά αυτή τη βδομάδα, το πρωινό ημίωρο τρέξιμο στις 7:00 ήταν αυτό με το οποίο ξεκίνησε η σημερινή μέρα.

Αργότερα το πρωί, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν τη 2η προπόνηση της μέρας, αυτή τη φορά στο γήπεδο με τους παίκτες μας να εκτελούν μια τεχνικο-τακτική προπόνηση.

Οι τερματοφύλακες της ομάδας μας μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με το πρόγραμμα “VKEEPR” που εξασκεί τις νοητικές λειτουργίες στους τερματοφύλακες, μέσω τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας.

Η τελευταία προπόνηση της μέρας διεξήχθη στην παραλία, με τους ποδοσφαιριστές να συνδυάζουν μια δυνατή προπόνηση μεν -όπως είναι το ποδοβόλεϊ στην άμμο- αλλά ιδιαίτερα ευχάριστη δε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Πέμπτης ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή οι τρεις Αφρικανοί από τη Γκαμπόν, Μπαμπίκα, Μουσούντα και Τζαβέ, οι οποίοι έπιασαν άμεσα δουλειά πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση στη Λετονία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy