ΑΕΛ – Εξελίξεις

Οι σημερινές (23/6) τοποθετήσεις του Πλουτή Αβραάμ ήρθαν ως επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του Lemesosinsports.com για τους “γαλαζοκίτρινους”.

Εδώ τα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας 

 

21/6/2022 ΑΕΛ: Έρχονται μαζεμένες οι ανακοινώσεις

 

22/6/2022 ΑΕΛ: Ξηλώνει την ομάδα… ο Σίλας

 

22/6/2022 ΑΕΛ: Είπε το ΝΑΙ και έρχεται… ο Hugo Basto

 

Οι τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΛ για τις μεταγραφές: “Ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Στις 18 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη, μια βδομάδα νωρίτερα θα γίνουν τα εργομετρικά. Υπάρχουν καταρχήν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και μέσα στην επόμενη βδομάδα θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις. Ο Σίλας είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, σε συνεργασία με τον Μπεμπέ. Όλες οι κινήσεις είναι με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να δώσει στην τεχνική ηγεσία ότι χρειαστεί για να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα”.

Και η τοποθέτηση για τις αλλαγές στην ομάδα: “Γίνονται πολλές αλλαγές, και οργανωτικές και αγωνιστικές. Θα δούμε μια διαφορετική ΑΕΛ. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και ισχυρή ομάδα. Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί. Ο πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με το νέο γήπεδο έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Έχουν προσληφθεί αρκετά άτομα στην ΑΕΛ αυτό το καλοκαίρι. Θα είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα σε όλα τα επίπεδα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy