Άκυρο της Χόφενχαϊμ

Πλάνα χωρίς τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πρέπει να καταστρώσει οριστικά ο Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν, καθώς η Χόφενχαϊμ δεν πρόκειται να αποδεχθεί νέο δανεισμό του Σέρβου.

Επρόκειτο εξ αρχής για μία πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό η παραμονή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο «τριφύλλι» και αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη, όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα οι Γερμανοί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Kicker» είναι ξεκάθαρη η επιθυμία των «πρασίνων» να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, ωστόσο η μετακόμισή του στην Ελλάδα με κανονική μεταγραφή είναι αδύνατη, καθώς οι απαιτήσεις των Γερμανών ξεπερνούν τα δύο εκατ. ευρώ, ποσό που ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά στο σενάριο του νέου δανεισμού, η Χόφενχαϊμ δεν θέλει καν να μπει σε νέα συζήτηση για αυτή την προοπτική, ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να καλύψει όλο το συμβόλαιο του 27χρονου, αφού προτιμά να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Αυτό οφείλεται στο ότι η Χόφενχαϊμ έχει νέο προπονητή, τον Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, που δημιουργεί για τον ίδιο τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ώστε να διεκδικήσει θέση και ρόλο στην ομάδα για τη νέα σεζόν.

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, καθώς έχει αποκτήσει τον Γκρίστσα Πρέμελ και τον Φιν Όλε Μπέκερ, που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy