ΑΕΛ: Υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη για την προεδρία του Σωματέιου

Γραπτή επίσημη δήλωση υποψηφιότητας

Γραπτή δήλωση προς τα ΜΜΕ απέστειλε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Σωματείου της ΑΕΛ.

Η δήλωση του:

«Η έγνοια μου για την αγαπημένη μας ΑΕΛ, με οδήγησε κατόπιν προτροπής αγνών φίλων της ομάδας, να εξαγγείλω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του σωματείου. Θα κατέλθω στις εκλογές και θα ηγηθώ συνδυασμού με συνεργάτες, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον να είναι στο πλευρό μου για να δημιουργήσουμε μια δυνατή ΑΕΛ, όπως την θέλει ο κόσμος της.

Ξεκίνησα ήδη επαφές, με φίλους, τους οποίους θεωρώ ικανά στελέχη για να αποτελέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της ΑΕΛ για την επόμενη διετία. Ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Χριστοδούλου, με ενημέρωσε για τα τρέχοντα σημαντικά ζητήματα του σωματείου και με διαβεβαίωσε, πως θα έχω την στήριξη του κατά την διάρκειαν της θητείας μου.

Συνεχίζω τις επαφές μου και καλώ τον κόσμο να συσπειρωθεί και να δώσει μαζικά το παρών του στην εκλογική συνέλευση και μετά σε όλες τις δραστηριότητες των τμημάτων της αγαπημένης μας ΑΕΛ. Να είναι σίγουροι πως με σκληρή δουλειά από όλους , η ΑΕΛ θα ανέβει εκεί που της αξίζει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy