Παίρνει Κάργα!

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Κάργας! Ο «δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη μεταγραφή του 27χρονου στόπερ, η οποία θα κοστίσει κοντά στις 300.000 ευρώ!

Ο Γιάννης Κάργας θα είναι η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και με τον παίκτη, για τη μεταγραφή, που θα κοστίσει κοντά στις 300.000 ευρώ και ο Κάργας μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψει, έτσι, τη μία θέση των στόπερ, που αναζητούσε ο Ζοσέ Μπότο! Ουσιαστικά, «κλειδώνει» το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με Νάσμπεργκ -αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει- Ίνγκασον, Κάργα, Μιχαηλίδη (θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του το φθινόπωρο) και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Μιχάι.

Ο Κάργας προέρχεται από μία «γεμάτη» και εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Ηπείρου, καθώς αγωνίστηκε συνολικά σε 36 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 3 γκολ. Ήταν, εξάλλου, από τους κορυφαίους στη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Κέρδισε, άλλωστε και μια θέση στην καλύτερη 11άδα, όπως διαμορφώθηκε από το CIES, το διεθνές κέντρο αθλητικών ερευνών!

Πολύ καλή σεζόν έκανε και το 2020-2021, όντας και τότε βασικός και αναντικατάστατος στον ΠΑΣ, μετρώντας 29 συμμετοχές σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και σημειώνοντας και πάλι 3 γκολ.

Το προφίλ του Κάργα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy