Προπόνηση και χαλάρωση

Ευκαιρία για δημιουργία περαιτέρω οικογενειακού κλίματος είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, χαλαρωνοντας μετά την προπόνηση κάνοντας GO CARTS

Ενημέρωση από τον Άρη για τη χθεσινή(19/6) μέρα προετοιμασίας στη Λετονία.

Αναλυτικά:

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο από τις προπονήσεις και ταυτόχρονα να έρθουν πιο κοντά ως ομάδα, έδωσε η προπονητική ομάδα στους ποδοσφαιριστές μας το απόγευμα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της ομάδας μετέβηκε σε πίστα για Go-carts και οι ποδοσφαιριστές μας κλήθηκαν να δείξουν τις ικανότητες τους πίσω απ’ το τιμόνι.

Ήταν μια ευχάριστη αλλαγή για τους ποδοσφαιριστές και την αποστολή της ομάδας και μια ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την ένταση των προπονήσεων.

Ο πιο γρήγορος οδηγός αποδείχτηκε ο προπονητής μας Αλεξέϊ Σπιλέφσκι με τους Πολωνούς Κάρολ Στρούσκι και Ντάνιελ Σικόρσκι να κατακτούν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Πριν το χαλάρωμα ωστόσο, το πρωί πραγματοποιήθηκε μια αρκετά έντονη και μακρά προπόνηση διάρκειας δύο ωρών.

Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις νευρομυικής προετοιμασίας για ζέσταμα. Ακολούθως το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις αερόβιο σε αναερόβιο και τακτική.

Σε μια άλλη εξέλιξη, το απόγευμα της Κυριακής ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή 4 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν διεθνείς, ή άλλες υποχρεώσεις και τους είχε παραχωρηθεί επιπρόσθετη άδεια μερικών ημερών. Πρόκειται για τους Στιβ Γιαγκό, Βανά Άλβες, Ματία Σπόλιαριτς και Γιεβγέν Γιαμπλόνσκι.

Τους τέσσερις συνόδεψε στη Λετονία και ο Καζού (ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα η απόκτηση του) ο οποίος πλέον ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της ομάδας μας.

Από τη Δευτέρα (20/6) οι ρυθμοί προπονήσεων αναμένεται να ανέβουν ακόμη περισσότερο με το πρόγραμμα προετοιμασίας να περιλαμβάνει τριπλές προπονήσεις.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy