Ξεκίνημα στα δύσκολα – Ενσωματώθηκε και ο Μανού

Επίσημη ενημέρωση από τον Άρη

Η σημερινή(20/6) μέρα για τον Άρη περιελάβανε τριπλή προπόνηση με αρκετό τρέξιμο, ενώ με την αποστολή στη Λετονία ενσωματώθηκε και ο Μανού Γκαρθία.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Την πρώτη τριπλή προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στη Λετονία.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την πρωινή προπόνηση στην παραλία της Γιούρμαλα η οποία προσφέρεται για τρέξιμο και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή. Οι παίκτες του κ. Σπιλέφσκι έτρεξαν για ένα ημίωρο.

Ακολούθησε η 2η προπόνηση της ημέρας στο γήπεδο με την προπόνηση να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού και του άνω μέρους του σώματος.

Στην απογευματινή προπόνηση που ήταν και η τελευταία για τη Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα.

Οι ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στην αποστολή χθες συμμετείχαν κανονικά στις δύο πρώτες προπονήσεις, ενώ το απόγευμα έκαναν μέρος του κανονικού προγράμματος και εν συνεχεία ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή της ομάδας μας ενσωματώθηκε το μεσημέρι και ο Μανού Γκαρθία ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy