Η Νις θέλει 10.000.000 ευρώ για να αφήσει τον Γκαλτιέ να πάει στη Παρί

Η Νις αξιώνει από 8.000.000 έως 10.000.000 ευρώ για να αφήσει τον προπονητή της, Κριστόφ Γκαλτιέ, να αναλάβει την Παρί. Το "ταβάνι" των πρωταθλητών Γαλλίας

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αποτελεί τη μοναδική επιλογή της Παρί για τη θέση του προπονητή εδώ και μερικές ημέρες, ύστερα από την απόρριψη από τον Ζινεντίν Ζιντάν και τη δυσκολία στις υποθέσεις των Ζοζέ Μουρίνιο και Μαρσέλο Γκαγιάρντο. Ωστόσο, αποδεικνύεται κι αυτή περίπτωση με εμπόδια, όμως ουχί αξεπέραστα.

Όλα περιστρέφονται γύρω από το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι πρωταθλητές Γαλλίας στη Νις για να της πάρει τον προπονητή. Η Παρί δεν σκοπεύουν να δαπανήσουν πάνω από 5.000.000 ευρώ, ενώ οι Νικαιώτες αξιώνουν σχεδόν τα διπλάσια για να αποδεσμεύσουν τον 55χρονο Γάλλο δύο χρόνια πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Οι δύο πλευρές πάντως συνεχίζουν τις συνομιλίες, αφού η Παρί επιχειρεί να καλύψει το κενό με την προσφορά παικτών. Ο 21χρονος μέσος Ερίκ Εμπίμπ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα τη νέα σεζόν και έχει προσφερθεί στη Νις. Η τελευταία πάντως ενδιαφέρεται περισσότερο για έναν άλλον ποδοσφαιριστή, τον 18χρονο εξτρέμ Τζεϊντί Γκασαμά και ίσως τον δεχθεί ως μέρος του deal.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy