Το “γαλαζοκίτρινο” αντίο του Τόρες – Vamos ΑΕΛ

Δηλώνει οπαδός πλέον της ΑΕΛ και ευχαριστεί άπαντες

Με ανάρτηση του στα social media ο Μάνουελ Τόρες που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, αποχαιρετά όλους στο οικοδόμημα των “γαλαζοκιτρίνων” και δηλώνει οπαδός πλέον της ομάδας.

Η ανάρτηση του:

“Μετά από 4+ χρόνια και περισσότερα από 100 παιχνίδια με την ΑΕΛ, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτό που ήταν το σπίτι μου όλο αυτό το διάστημα.

Έχω περάσει τα πάντα σε αυτά τα χρόνια, δύσκολες στιγμές όπως ο σοβαρός τραυματισμός και που έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα μου, αν και έδειξα ότι, με την αγάπη που έχω για αυτό το άθλημα και τη δέσμευσή μου σε αυτόν το σύλλογο, θα απολάμβανα απίστευτες στιγμές και πάλι απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Πάντα ήθελα να υπερασπίζομαι τα χρώματα της ΑΕΛ με την… καρδιά μου σε κάθε παιχνίδι και αυτό με έκανε να ζήσω μοναδικές στιγμές φορώντας αυτή τη φανέλα, όντας Κυπελλούχος και να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Δεν θα το ξεχάσω.

Απομένει μόνο να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα χρόνια, όλους τους προπονητές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου, το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο και φυσικά εσάς, τους οπαδούς. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για όλη την υποστήριξη που μου δείχνετε πάντα όλα αυτά τα χρόνια.

Εδώ θα έχετε πάντα έναν ακόμη οπαδό της ΑΕΛ Λεμεσού, τα λέμε σύντομα. Vamos ΑΕΛ!”

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy