Πικέ σε Λαπόρτα: «Φέρτε τον καλύτερο στόπερ, θα είναι αλλαγή μου»!

Το τελευταίο διάστημα κάθε άλλο παρά ειδυλλιακό είναι για τον Ζεράρ Πικέ, αφού εκτός μετά από την επισημοποίηση του χωρισμού του με την Σακίρα δέχτηκε ένα ακόμα «χτύπημα», αυτή τη φορά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό του το έδωσε ο Τσάβι μέσω ενός ραντεβού που είχαν πριν από δύο εβδομάδες και το έδωσαν την Δευτέρα (13/6) στη δημοσιότητα τα ΜΜΕ της Καταλωνίας, με τον προπονητή των Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίζει στον 35χρονο στόπερ πως δεν είναι στα βασικά του πλάνα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο ίδιο ραντεβού, ο Τσάβι φαίνεται να ξεκαθάρισε στον παίκτη πως σκέφτεται να αποκτήσει έναν τοπ αμυντικό αυτό το καλοκαίρι για να χτίσει πάνω του το αμυντικό πλάνο των Καταλανών τη νέα σεζόν, με την κίνηση ωστόσο αυτή μην αποθάρρυνε τον παίκτη.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της «Sport», όχι μόνο απέρριψε κάθε πιθανότητα να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ομάδα, στην οποία βρίσκεται από το 2008, αλλά έδειξε να πιστεύει πολύ στον εαυτό του και στην πιθανότητα να «γυρίσει το ματς υπέρ του», λέγοντας στον Τζουάν Λαπόρτα:

«Πηγαίνετε και φέρτε τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό στον κόσμο και θα είναι αντικαταστάτης μου». Υπενθυμίζεται πως ο Πικέ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ η διοίκηση του χρωστάει και ένα ποσό της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ για το οποίο ως τώρα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για το πόσα χρήματα θα λάβει.

Πηγή: sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy