Γράφουν για Χάμπο στην Ελλάδα – Το μέλλον του και η εντύπωση που προκάλεσε

Αναφορά σε Χάμπο κάνει Ελλαδικό δημοσίευμα το οποίο αναφέρει οτι " ο μοντέρνος χαφ που ξεχώρισε από την κακή εικόνα της Κύπρου με την Ελλάδα, κυκλοφορεί ελεύθερος"

Ο αρχηγός του Απόλλωνα ήταν το μοναδικό θετικό πρόσιμο στην ήττα της Εθνικής μας απέναντι στην Ελλάδα. Αυτό δεν πέρασε απαραίτητο από τον Ελλαδικό τύπο με την sportime.gr να κάνει ειδική αναφορά για τον Χάμπο και το μέλλον του.

Το δημοσίευμα της sportime.gr για τον Κύπριο διεθνή με τίτλο – Χάμπος Κυριάκου: Ο χαφ που ξεχώρισε από την κακή εικόνα της Κύπρου με την Ελλάδα, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο Χάμπος Κυριάκου έδειξε τα καλύτερα στοιχεία από αυτή την ομάδα της Κύπρου – Αυτό είναι το transfer story του.

Η εικόνα της εθνικής ομάδας της Κύπρου στον αγώνα του Nations League με την Ελλάδα ήταν πραγματικά κακή, ξεχώρισε όμως ένας ποδοσφαιριστής στη μεσαία γραμμή της και αυτός ήταν ο Χάμπος Κυριάκου.

Ο λόγος για τον 27χρονο αμυντικό/κεντρικό χαφ του πρωταθλητή Απόλλωνα Λεμεσού και ο οποίος έχει αυτή την στιγμή ένα, ιδιαιτέρως, ενδιαφέρον transfer story.

Η εθνική της Κύπρου με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο έδειξε μια, σχεδόν, αποκαρδιωτική εικόνα στο Βόλο. Ακίνδυνη επιθετικά (μια φάση σοβαρή, το τετ α τετ του Πίττα), στημένη αμυντικά με πολλές αδυναμίες και χωρίς να μπορεί να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα.

Κρίμα γιατί διαθέτει γνωστούς ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει πως μπορούν καλύτερα.

Αυτός που δίχως αμφιβολία ξεχώρισε για το πρέσινγκ και το αδιάκοπο τρέξιμό του ήταν ο Κυριάκου. Κυρίως 6άρι, ύψος 1.80μ. και για μια 10ετία ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο πανηγύρισε ως αρχηγός φέτος το πρωτάθλημα. Ήταν το 4ο στην ιστορία του Απόλλωνα και το πρώτο εδώ και 16 χρόνια.

Ο Κυριάκου φυσικά και είχε ενεργή συμμετοχή με 27 ματς/1 γκολ/ 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις αλλά αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι πως το συμβόλαιό του έχει ολοκληρωθεί.

Ο 27χρονος χαφ, δηλαδή κυκλοφορεί ελεύθερος.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα του έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης, λογικό από την στιγμή που ήταν βασικό στέλεχος της σπουδαίας πορείας.

Ο Χάμπος Κυριάκου, το συμβόλαιο και το εξωτερικό

Επίσης, όπως είναι λογικό, όμως, η περίπτωση του κάπτεν του Απόλλωνα έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετά κλαμπ εκτός Κύπρου. Η φημολογία περί ενδιαφέροντος συγκεκριμένης ομάδας της Super League 1 δε φαίνεται να ευσταθεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μια και ο Κυριάκου είχε και ένα άκρως σεβαστό, οικονομικά, συμβόλαιο στη Λεμεσό.

Αμειβόταν τον χρόνο με περίπου 200.000 ευρώ. Και σίγουρα είναι δεδομένο πως δε θα πάει κάπου με λιγότερα χρήματα.

Το ζήτημα είναι πως ο Χάμπος Κυριάκου και η πλευρά του αναζητούν την επόμενη μέρα στην καριέρα του και αν μη τι άλλο το γεγονός πως δεν έχει συμβόλαιο, τον καθιστά αρκετά θελκτική περίπτωση.

Δεν αποκλείεται εξάλλου να υπάρξει ενδιαφέρον από την Ελλάδα μια και αν μη τι άλλο έδειξε, ακόμα και στην κακή εθνική Κύπρου που ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 3-0 από την Ελλάδα, πως διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία μοντέρνου κεντρικού χαφ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy