Άντριτς Νεοφύτου: Τον θέλουν πολύ στη Δόξα, αλλά δεν βιάζεται

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ψάχνει ο 23χρονος αμυντικός μέσος και διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος, Άντριτς Νεοφύτου, έχει μείνει ελεύθερος από την Ανόρθωση και ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης που αγωνιζόταν την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο δανεικός στην ομάδα της ΠΑΕΕΚ έχει μείνει ελεύθερος με αρκετές ομάδες να τον έχουν στα υπόψη τους. Ήδη στην ομάδα της Δόξας τον θέλουν πολύ και ποντάρουν στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον προπονητή της ομάδα, Νίκο Ανδρονίκου, ο οποίος τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Εθνική Ελπίδων, έχοντας 9 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα ήδη έγιναν κάποιες βολιδοσκοπήσεις με τον μάνατζερ του να κάνει μια πρώτη κουβέντα με ΑΕΛ, Ακρίτα Χλώρακας αλλά και τον Άρη. Την περσινή χρονιά είχε προπονητή στην ΠΑΕΕΚ τον Μάκη Σεργίδη, που έχει πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, ενώ κατέγραψε 21 συμμετοχές. Δεν αποκλείεται να δείξουν ενδιαφέρον και άλλες ομάδες αφού σε μεταγραφική περίοδο είμαστε άλλωστε.

Με τις ομάδες μας να ψάχνονται για Κύπριους ποδοσφαιριστές ο Άντριτς αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση, αφού τόσο το νεαρό της ηλικίας του αλλά και η εμπειρία του θα βοηθήσουν όποιον πιστέψει σ΄αυτόν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy