Ελλάδα από τα παλιά, μπήκε με το… δεξί του Μπακασέτα στο Nations League!

Με το αγαπημένο της σκορ (0-1) που την καθιέρωσε στο υψηλό επίπεδο, η Εθνική επικράτησε στο Μπέλφαστ της Β. Ιρλανδίας για την πρεμιέρα του Nations League στο πρώτο επίσημο του Πογέτ στον πάγκο.

Η Ελλάδα όπως την «αγαπήσαμε»! Χωρίς να εντυπωσιάσει, χωρίς να δημιουργεί σωρεία ευκαιριών, αλλά με σοβαρότητα, πειθαρχεία και προσήλωση στο τακτικό πλάνο του Γκουστάβο Πογέτ, η Εθνική επικράτησε στο Μπέλφαστ της Β. Ιρλανδίας με το επιτυχημένο 1-0 στην πρεμιέρα του Nations League και στο επίσημο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ.

Σκόρερ για την Εθνική ήταν ο αρχηγός, Τάσος Μπακασέτας στο 39’, που εκμεταλλευόμενος την πάσα του Λημνιού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το… κακό του πόδι και με σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Γιακουμάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 και αφού δεν έγινε αυτό επικεντρώθηκε στην ανασταλτική της λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο αφόπλισε τη Βόρειο Ιρλανδία, που απλά αναλωνόταν σε βαθιές μπαλιές και σέντρες που δεν ανησύχησαν ουσιαστικά σε καμία περίπτωση.

Επόμενη αγωνιστική αναμέτρηση για την Ελλάδα είναι την Κυριακή (5/6, 21:45) στην Πρίστινα κόντρα στο Κόσοβο.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy