Μπεμπέ: “Από τη στιγμή που ο προπονητής είναι Πορτογάλος, θα κινηθούμε στην πορτογαλική ή βραζιλιάνικη αγορά – 8 με 10 μεταγραφές”

Σημερινές(30/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ», ήταν καλεσμένος ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Λουτσιάνο Μπεμπέ, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα της ομάδας.

«Σαν πρώτο βήμα μαζί με τον Σίλας, είναι να εξασφαλίσουμε ότι η επόμενη σεζόν δεν θα είναι όπως την προηγούμενη, με δυσάρεστες εκπλήξεις. Προσπαθούμε να διαμορφώσουμε την κατάσταση με το υφιστάμενο ρόστερ ενώ τσεκάρουμε και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Δεν υπάρχει βιασύνη για αποφάσεις, θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τις επιλογές και κινήσεις που θα κάνουμε», είπε.

Μετά από σχετική ερώτηση για την αγορά στην οποία θα κινηθούν στο καλοκαιρινό παζάρι, ανέφερε: «Είναι λογικό από τη στιγμή που ο προπονητής είναι Πορτογάλος, να κινηθούμε στην πορτογαλική ή βραζιλιάνικη αγορά με παίκτες που τους γνωρίζει καλά. Με παίκτες της δικιάς του κουλτούρας και νοοτροπίας. Ωστόσο, είμαστε ανοιχτοί για κάθε καλό παίκτη. Θέλουμε να φέρουμε παίκτες ανεξαρτήτως εθνικότητας νικητές, μαχητές που να τα δίνουν όλα για τη φανέλα της ΑΕΛ. Θα κάνουμε 8-10 μετεγγραφές».

Για τον στόχο της ΑΕΛ στη νέα σεζόν: «Είναι δύσκολο να πω από τώρα αν οι στόχοι είναι το πρωτάθλημα ή το κύπελλο γιατί η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα και να απαντήσω αυτή την ερώτηση όταν ολοκληρώσουμε τις μετεγγραφές μας. Σίγουρα, όμως, θέλουμε να παλέψουμε για όλα, αυτό είναι το πλάνο. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα».

Για τους δανεικούς που έχει η ΑΕΛ σε άλλες ομάδες: «Και αυτοί θα επιστρέψουν στην ομάδα, θα αρχίσουν προετοιμασία και θα αξιολογηθούν από τον Σίλας. Αν αξίζουν θέση στο ρόστερ της ΑΕΛ, τότε θα παραμείνουν. Απ’ εκεί και πέρα ή θα δοθούν δανεικοί ή θα γίνει προσπάθεια αποδέσμευσής τους».

Αν η ΑΕΛ θα ενδιαφερθεί για παίκτες από την κυπριακή αγορά, όπως για παράδειγμα τους Χούμπατσαν και Μποτεάκ που είναι ελεύθεροι: «Οι παίκτες που αναφέρατε είναι αρκετά καλοί παίκτες. Εμείς ενδιαφερόμαστε για παίκτες όπως προανέφερα. Την ΑΕΛ την ενδιαφέρει ο κάθε καλό παίκτης που ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας. Θα είμαι ειλικρινής, δεν κοιτάξαμε τους συγκεκριμένους παίκτες από τη στιγμή που είχαν συμβόλαιο, τώρα αν ο Σίλας θέλει να το κάνουμε, θα το κάνουμε».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης με Κύπριους παίκτες και αν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες περί συμφωνίας με τον Μακρή: «Δεν μπορώ να απαντήσω για Μακρή, γιατί αν κάτι έγινε θα έγινε πριν έρθω στην ομάδα. Έχουμε όμως σκοπό να πάρουμε Κύπριους ποδοσφαιριστές, έχουν τον σεβασμό μας και θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με κάποιους από αυτούς».

 

Για το ύψος του προϋπολογισμού: «Δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε ακόμη το μπάτζετ. Ανάλογα με το ποιοι θα φύγουν θα δούμε. Έχουμε χρόνο για να δούμε»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy