Πρίγκιπας στο Μονακό ο Λεκλέρ με πρόωρη pole position!

Με ένα απίστευτο φινάλε όπου οι κατατακτήριες δοκιμές ολοκληρώθηκαν πρόωρα λόγο ατυχήματος, ο Σαρλ Λεκλέρ κέρδισε την pole postion στο Grand Prix του Μονακό και φουλάρει για Μονακό!

Μέσα στο σπίτι του, μπροστά στο κοινό του και με την Ferrari να βγάζει για ακόμα μια φορά φωτιές, ο Σαρλ Λεκλέρ ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Μονακό και με 1.11.376 κέρδισε την pole position για τον αυριανό (29/5, 16:00) αγώνα στο Πριγκιπάτο!

Η διαδικασία ωστόσο έκρυβε εκπλήξεις και μάλιστα το Q3 ολοκληρώθηκε 32 δευτερόλεπτα πριν το προγραμματισμένο! Συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Πέρες έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έφυγε στις μπαριέρες, λίγο πριν την είσοδο του τούνελ, ενώ ο Σάινθ δεν πρόλαβε να σταματήσει και έπεσε πάνω, με τον χρόνο που απέμενε να μην επαρκεί για άλλο γύρο.

Ο Ισπανός μπορεί να μην τερμάτισε, όμως κράτησε έτσι τη δεύτερη θέση που είχε μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Σέρχιο Πέρεζ ολοκλήρωσε τρίτος, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν έμεινε τέταρτος και θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά. Ο Χάμιλτον ήταν ξανά… μέτριος με την όγδοη θέση του, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Οκόν.

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy