Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πικάρουν τα αφεντικά της Παρί με φοβερό πανό στον Πύργο του Άιφελ!

Ευρηματικό πανό με αποδέκτες τους Καταριανούς ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν από τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Οι πρώτοι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο Παρίσι ενόψει του τελικού του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο (28/05, 22:00).

Και φρόντισαν να κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους, με ένα ευρηματικό πανό που έχει αποδέκτες τους Καταριανούς ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακριβώς μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ οι οπαδοί της Λίβερπουλ κρέμασαν ένα πανό που απεικονίζει το σήμα της ομάδας και τα 6 Champions League που έχει κατακτήσει. Φυσικά, η επιλογή που κρεμάστηκε το πανό δεν ήταν τυχαία, ακριβώς μπροστά από το ιστορικό μνημείο της γαλλικής πρωτεύουσας. Διότι το μήνυμα που ανέφερε πάνω του αφορούσε και τον Πύργο του Άιφελ.

«Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που το πετρέλαιο δεν μπορεί να αγοράσει», ανέφερε και αφορούσε τόσο τον Πύργο του Άιφελ, όσο και τα Champions League και την ιστορία του συλλόγου, θέλοντας να πικάρουν τα αφεντικά της Παρί.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy