Φανούριος για μεταγραφές και ανανεώσεις

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Στον ΣΠΟΡ FM 9,50 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε σήμερα (27/5) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα τα θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία: «Αυτά τα θέματα θα ξεκαθαρίσουν ουσιαστικά την ερχόμενη βδομάδα, αν και θεωρώ ότι η χώρα η οποία θα ταξιδέψει η ομάδα για άλλη μια χρονιά θα είναι η Αυστρία”.

Για τον Κορρέα: «Ο Απόλλων θα ανακοινώνει όταν θα υπάρχει κάτι το ουσιαστικό. Οι συνάδελφοι μπορούν να γράφουν ότι θέλουν».

Για τον Βα: «Τίποτα δεν θα πούμε. Δεν θα μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς θα προχωρούμε σε ανακοίνωση μόνο όταν έχουμε υπογραφή».

Για την ανανέωση των συμβολαίων του Χάμπου και Φιλιώτη: «Αυτή είναι μια διαδικασία την οποία χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος».

Αν έχει καταρτιστεί το μεταγραφικό πλάνο: «Το πλάνο είναι έτοιμο εδώ και αρκετές βδομάδες. Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, θα είναι πολύ πιο λίγες οι προσθήκες στις οποίες θα προβούμε».

Για τον Αλμπάνη: «Έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την ΑΕΚ. Ενημερώθηκε ότι θα είναι στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Είναι ένα παίκτης που μας βοήθησε αφάνταστα».

Για το φερόμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Πίττα: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Πίττα. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης. Αν και εφόσον προκύψει ενδιαφέρον για τον οποιοδήποτε παίκτη όχι μόνο για τον Πίττα, τότε θα πρέπει να αποταθούν στον κ. Κίρζη για να μάθουν την λυπητερή».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό του ΣΠΟΡ FM 9,50.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy