Στον πάγκο της Τσουκαρίκι ο Κέρκεζ

Επίσημη ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις

Την πρόσληψη του Ντούσαν Κέρκεζ και επίσημα ανακοίνωσε η σερβική Τσουκαρίτσκι.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην πορεία του Κέρκεζ στην Κύπρο, το ξεκίνημα απ’ τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ και τα 3,5 χρόνια του στην πρώτη ομάδα που συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΕΡΚΕΖ

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Τσουκαρίτσκι:

«Γνωρίζω όλα τα γεγονότα, έχω πολλούς φίλους εδώ, παρακολουθούσα το ποδόσφαιρό στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Φυσικά, ξέρω από πού προέρχομαι, είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την ομάδα της Τσουκαρίτσκι.

Ξέρω πολλά χρόνια την ομάδα. Ο σύλλογος ερχόταν στην Κύπρο κάθε χειμώνα για προετοιμασία και οι ιθύνοντες της Τσουκαρίτσκι παρακολουθούσαν τη δουλειά μου. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις, αλλά τώρα όλα είναι πιο έτοιμα. Παρακολούθησα κάθε αγώνα της νέας μου ομάδας, ανέλυσα την ομάδα, είμαι εξοικειωμένος. Ξέρω πώς λειτουργεί η Τσουκαρίτσκι, συμφωνούμε σε όλα τα πράγματα, γι’ αυτό καταλήξαμε σε συμφωνία εύκολα. Μπορώ να επαινέσω τον σύλλογο και ταυτόχρονα να ευχαριστήσω τον κ. Ντράγκαν Ομπράντοβιτς, καθώς και τους διευθυντές Βλάντιμιρ Ματιγιάσεβιτς και Γκόραν Γκργκίνιτς. Όλα είναι πολύ επαγγελματικά, είδα μεγάλη επιθυμία από την πλευρά τους, όση και από την πλευρά μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτή την δουλειά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy