Ξεκίνησε προετοιμασία η Εθνική Ανδρών

Με προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα, άρχισε προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα με το Κόσοβο την ερχόμενη Πέμπτη για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Γ’ Κατηγοριας του Nations League.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι ποδοσφαιριστές οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και ο Μαρίνος Τζιωνής που θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις τη Δευτέρα καθώς και ο Ματία Σπόλιαριτς που θα παρών στις προπονήσεις από την Κυριακή.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της Εθνικής Νίκος Κωστένογλου τους ανέφερε πως έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα με τέσσερις αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Παράλληλα, τους τόνισε πως περιμένει από όλους τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και προσπάθεια προκειμένου να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπονήσεις στη Λάρνακα το Σαββατοκύριακο ενώ από τη Δευτέρα η αποστολή της ομάδας μας θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy