Συμφωνία Απόλλωνα με Κορρέα – Αποκάλυψη Lemesosinsports.com

Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός μένει ελεύθερος από την Ανόρθωση και υπογράφει στον Απόλλωνα. Υπάρχει συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τους "γαλάζιους"

Στην Λεμεσό και τον Απολλωνα θα αγωνίζεται την νέα χρονιά ο 24χρονος (γίνεται στις 14 Ιουλίου 2022) κεντρικός αμυντικός Παύλος Κορρέα, σύμφωνα με πληροφορίες του Lemesosinsports.com.

Οι “γαλάζιοι” έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και παραμένουν κάποια διαδικαστικά ώστε να κλείσει και επίσημα το DEAL. Ο Κορρέα θα ασκήσει το δικαίωμα που έχει για να μείνει ελεύθερος, καταβάλοντας στην Ανόρθωση, την ρήτρα των €7.000 που ισχύει μέχρι τις 31 Μαΐου, και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Απόλλωνα διάρκειας 2+1 χρόνια. Το ποσό της ρήτρας θα καλύψει στον ποδοσφαιριστή η ομάδα της Λεμεσού. Ενώ οι απολαβές του θα είναι αισθητά αυξημένες σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στην ομάδα της “Αμμοχώστου”.

Με την φανέλα της “Κυρίας”, την ποδοσφαιρική σεζόν που πέρασε, κατέγραψε συνολικά 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τις 20 βασικός, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. 6 στο Κυπέλλο, 6 στην Ευρώπη και ένα στο Super Cup.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έδειξαν επίσης κι άλλες ομάδες του νησιού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy