Ντανίλο Σπόλιαριτς: “Μια χρονιά που πραγματικά κατάλαβα τι εστί ομάδα – Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τον κόσμο του Απόλλωνα”

Ανάρτηση στα social media από τον ποδοσφαιριστή αποκάλυψη των φετινών πρωταθλητών του Απόλλωνα

Με ανάρτηση του στα social media, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ντανίλο Σπόλιαριτς, κάνει τον επίλογο τη σαφώς πετυχημένης χρονιάς στην οποία σκέφθηκε πρωταθλητής με τους “γαλάζιους”.

Η ανάρτηση του:

Μια ξεχωριστή χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της!!
Μια χρονιά που ξεκίνησε με αμφισβήτηση, αμφιβολίες και κριτική, όμως καταφέραμε μέσα απο σκληρή δουλειά και επιμονή να αλλάξουμε τα δεδομένα έτσι ώστε να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο της ομάδας, των παιχτών, αλλά και των οπαδών μας.
Μια χρονιά που πραγματικά κατάλαβα τι εστί ομάδα, και νιώθω περήφανος που ήμουν μέλος της, διδάσκοντας με πως όταν είσαι πραγματική ομάδα μπορείς να πετύχεις τα πάντα.
Υποσχόμαστε οτι θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράγματα με την φανέλα του Απόλλωνα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε στη δύσκολη αρχή της φετινής χρονιάς, αλλά και τον κόσμο του Απόλλωνα για τη στήριξη και αγάπη προς το πρόσωπο μου.
Ν.Σ #20 🔵⚪️

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy