Πάει για Νατέλ ο Απόλλωνας

Οι Πρωταθλητές καλοβλέπουν την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού

Ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα έχει αρχίσει και οι Πρωταθλητές έχουν βάλει στο μάτι τον Νατέλ. Αυτή η κίνηση δείχνει ότι το φετινό καλοκαίρι θα κινηθούν για ποιοτική ενίσχυση στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lemesosinsports.com από την Βραζιλία, οι “γαλάζιοι” θέλουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού από την Κορίνθιας, όπου και ανήκει. Ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα των Βραζιλιάνων και περιμένουν.

Ο δανεισμός του 25χρονου επιθετικού στον ΑΠΟΕΛ τελειώνει στις 31 Μαΐου, με τους “γαλαζοκίτρινους” να έχουν την δυνατότητα να τον κάνουν δικό τους καταβάλοντας μέχρι αυτή την ημερομηνία στην Κορίνθιας ένα ποσό κοντά στα 2.500.000 εκατομμύρια όπως αναφέρεται στην Βραζιλία, που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Νατέλ δεν βρίσκεται στα πλάνα της Κορίνθιας την νέα αγωνιστική περίοδο και οι Βραζιλίανοι θα ψάξουν να τον “ξεφορτωθούν”. Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ δεν ασκήσει την ρήτρα αγοράς, πράγμα δύσκολο να το κάνει, τότε ο ποδοσφαιριστής θα ψάξει αλλού το μέλλον του με τον Απόλλωνα να καραδοκεί. Να σημειωθεί ο Νατέλ διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Κορίνθιας.

Οι Πρωταθλητές έκαναν την κίνηση τους και περιμένουν τις εξελίξεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy