Κυπελλούχος η Ομόνοια

Κέρδισε τον Εθνικό Άχνας στον τελικό με 5-4 στα πέναλτι

Το 15ο κύπελλο στην ιστορία της πανηγυρίζει η Ομόνοια το βράδυ της 25ης Μαίου, κερδίζοντας στη διαδικασία των πέναλτι τον Εθνικό Άχνας με 5-4. Σ’ ένα παιχνίδι με τρομερά συναισθήματα οι «πράσινοι» αν και πολύ δύσκολα τα κατάφεραν να στεφθούν κυπελλούχοι!

Ομόνοια και Εθνικός Άχνας δεν έλυσαν τις διαφορές τους στο 90λεπτο, χρειάστηκε η παράταση και στο τέλος η άχαρη διαδικασία των πέναλτι. 0-0 το αποτέλεσμα, με δέκα το τριφύλλι από το 4ο λεπτό αφού ο Σέχου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Βοϊτκόφσκι.

Ο Εθνικός είχε την κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού, η Ομόνοια προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα ορισμένων παικτών αλλά γκολ δεν είχαμε. Έτσι όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

  1. Δοκάρι για το συγκρότημα του Ραζρντ στο 92’ με τον Πηλέα, σωτήριες επεμβάσεις δις του Χριστοδούλου στο δεύτερο 45λεπτο σε προσπάθειες των Τσέποβιτς και Κακουλλή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy